Livestream!

Man trenger kun en vanlig nettleser og godt internett. Livesendingen starter kl. 11.45 slik at dere kan teste at lyd og bilde fungerer som det skal før selve konserten starter kl. 12.00. I tillegg kan det være lurt å prøve med f.eks. en Youtube-video i forkant av sendingen. Tekster til alle sangene vil komme opp på skjermen, og scenekoret i Konserthuset vil være en god støtte både når det gjelder sang og bevegelser. Dirigent Berit Cardas vil dessuten lede dere underveis i sangen gjennom en egen rute i bildet. Så er det bare å synge i vei! Sendingen vil ligge ute på våre nettsider også i ettertid.


Kl. 11.45: Streamingen starter
Kl. 12.00: Konserten starter


Les mer organiseringa av konsertdagen, programrekkefølge
og dokumentasjon og synlighet under praktisk informasjon

Gunhild Gåsvik