Melodi: Melinda Løver
Tekst: Ragnhild Hjertaas Lia

Årets Skolenes sangdag-låt heter «Plass til flere» og er en helt fantastisk fengende låt som vi tror at dere kommer til å like. Tekstforfatter for låten er Ragnhild Hjertaas Lia og melodien er komponert av Melinda Elisenberg Løver. Produsent for låten er Ronny Jansen / Snakehips studio. Medvirkende artister på låta er intet mindre enn Melodi Grand Prix jr. vinnerne 2018; 4everU! featuring Linus Anderson. De vil også være med i konserthuset 12. juni!

Plass til flere - Koreografi

Plass til flere - Med vokal

Koreografi: Dina Matheussen

Vokal: 4everU featuring Linus

Vers 1
Hvem ser oss, ser det vi kan gi?
Hvem vil høre det vi har å si?
Vil du bli med, stå opp for andre,
vil du – bli med å forandre

Pre-refreng
Venner er bra, så godt å ha
en som deler og gjør andre glad
Med empati og energi
kan vi inkludere, vi har plass til flere

:/:Dig-digger at du tror på meg
Dig-digger at vi får det til hvis vi vil
Vi kan når vi står sammen :/:

:/:Åh – åhoåh – ha plass til flere – ha plass til flere:/:

Vers 2
Er du en som har mye å gi?
En som ser at - alle har lik verdi?
Trenger du en hjelpende hånd?
Bli med - i vårt vennskapsbånd!

Pre-refreng
Venner er bra, så godt å ha
en som deler og gjør andre glad
Med empati og energi
kan vi inkludere, vi har plass til flere

:/:Dig-digger at du tror på meg
Dig-digger at vi får det til hvis vi vil
Vi kan når vi står sammen :/:

Bro
Åh - åhoåh - åh - åoåh
vi kan få de rundt til å forstå
Åh - åhoåh - åh - åoåh
Tiden går og vi må handle nå

:/:Åh – åhoåh – ha plass til flere – ha plass til flere:/:

Dig-digger at du tror på meg
du og jeg – ha plass til flere – ha plass til flere
Dig-digger at vi får det til hvis vi vil
Ha plass til flere – ha plass til flere
Dig-digger at du tror på meg
Dig-digger at vi får det til hvis vi vil
Vi kan når vi står sammen

4everU .jpg

Tekst & melodi

Melinda+%281%29.jpg

Melinda Løver (komponist) er utdannet innen musikk og pedagogikk, med påfølgende påbygg som allmennlærer og senere en master i skoleledelse. Hun har jobbet som lærer i 15 år og jobber nå som rektor ved Enger skole i Modum. Melinda har hatt gleden av å jobbe freelance som korinstruktør og driftet artistgruppa SEVEN-jentene i 19 år. Med dem har hun holdt mellom 50-90 konserter årlig over hele landet. Melinda har produsert i overkant av 100 barnesanger, der mange låter brukes hyppig i barnekor/søndagsskoler etc. Endel av låtene er også laget spesielt for skole - låter for læringsmiljø/skoleprogrammer som Pals, Aart og Unicef "Den ene". Ellers har hun mottatt Tono sitt kunstnerstipend en rekke ganger og sittet i juryen for Spellemannsprisen.

Ragnhild%2B%25281%2529.jpg

Ragnhild Hjertaas Lia (tekstforfatter) startet yrkeskarrieren som musikkskolelærer og har senere vært SFO-leder i 15 år. I dag arbeider Ragnhild som musikklærer ved Mesterfjellet skole i Larvik samtidig som hun avslutter etterutdanning. Hun har i 17 år vært dirigent for koret NaBaGo pluss for aldersgruppa 8-13 år. Med koret holder hun konserter på ulike arenaer, og reiser også i inn og utland. Hun har også kor for aldersgruppa 4-7 år. I en periode på 5 år arbeidet Ragnhild freelance som korinstruktør for artistgruppa SEVEN-jentene, som fylte helgene med konserter og workshops over hele landet. Som tekstforfatter arbeider hun både med sangtekster og barnefortellinger. Hun har laget flere tekster med fokus på skolemiljø, og det å ta vare på hverandre.

4everU_013.jpg

Utvidet

(krever innlogging)

Plass til flere - Koreografi (instruksjon)