Deltagelse i

Konserthuset

Deltagelse i Konserthuset - førstemann til mølla!

Vi inviterer elever på 5. - 7. trinn på skoler over hele landet til å synge sammen med Oslo-Filharmonien i Oslo Konserthus i den livestreamede sendingen. Dette vil trolig være mest aktuelt for skoler i Oslo-området, men vi ønsker også skoler fra hele landet velkommen til å delta. Kanskje noen vil benytte anledningen til å arrangere en klassetur til hovedstaden denne dagen?

Det blir skolens ansvar å ha øvd tilstrekkelig på forhånd og ordne det praktiske og økonomiske rundt transport til og fra Konserthuset. Skolen må også avklare med foresatte at elevene kan opptre i en livestreamet sending. Elevene må selvsagt være glade i å synge, og de må kunne alle sangene utenat ettersom vi ikke har anledning til å vise tekst i selve Konserthuset. I tillegg ønsker vi at koreografiene sitter godt. Elevene må forstå hva en livesending innebærer og ha respekt for de profesjonelle musikerne i orkesteret. De må også klare å forholde seg til den informasjonen som blir gitt.

Programleder Håvard Paulsen leder showet, og dere vil få hjelp med innsatser og bevegelser av gruppa 4everU, gruppa SEVEN, scenekoret og dirigenten Berit Cardas. Sendingen blir livestreamet til skoler over hele landet, og de nærmere 1000 elevene i salen vil også bli filmet. Dette blir en fantastisk opplevelse for barna - vi håper mange blir med!

Ytterligere informasjon sendes ut til deltagende skoler.

Registrering (bindende)

PS! Dette skjema gjelder kun registrering for deltagelse i Konserthuset. Du må være påmeldt Skolenes sangdag for å delta i Konserthuset. Er dere ikke påmeldt kan dere melde dere på her: Påmelding Skolenes sangdag.

Gruppa SEVEN

Gruppa 4everU