Livestreamen

Det er 2 måter å se livestreamen på:

Kl. 11.45: Streamingen starter
Kl. 12.00: Konserten starter

Man trenger kun en vanlig nettleser og godt internett. Livesendingen starter kl. 11.45 slik at dere kan teste at lyd og bilde fungerer som det skal før selve konserten starter kl. 12.00. I tillegg kan det være lurt å prøve med f.eks. en Youtube-video i forkant av sendingen. Tekster til alle sangene vil komme opp på skjermen, og scenekoret i Konserthuset vil være en god støtte både når det gjelder sang og bevegelser. Dirigent Berit Cardas vil dessuten lede dere underveis i sangen gjennom en egen rute i bildet. Så er det bare å synge i vei! Sendingen vil ligge ute på våre nettsider også i ettertid.

Dokumentasjon og synlighet

Vi oppfordrer dere til å ta kontakt med lokal presse og dekke begivenheten på deres skole. I tillegg vil vi be dere ta bilder underveis og/eller filme litt med f.eks. mobilkamera. Vi har som tidligere en egen YouTube-kanal der vi sterkt oppfordrer samtlige skoler til å laste opp en kort videosnutt fra sin skoles gjennomføring. Gjør dette gjerne så fort som mulig etter gjennomført sangdag. Veldig gøy for elever, familie og venner å gå inn på i ettertid, og fint å få et glimt av hvordan andre har hatt det! Det er også viktig for oss i Musikk i Skolen å få vist alle sangaktiviteter rundt om i landet.

Bruk opplasteren under til å laste opp video(er) fra skolen:

Tips: Bruk navnet på skolen som filnavn slik at vi vet hvor videoen kommer fra!

Videoene blir automatisk publisert på vår Youtube-kanal:

Programrekkefølge

Orkesterverk (Oslo-Filharmonien)
Orkesterverk (Oslo-Filharmonien)
Tingan æ like best

Forslag til fordeling av sangene

Konsertdagen

Dere organiserer dagen slik det passer best både tidsmessig og ressursmessig. Om dere følger det direktesendte arrangementet i Oslo Konserthus eller lage deres helt egne arrangementer på skolen er opp til dere. Her skal det synges så det runger over hele landet!

Konserten i Konserthuset er 12. juni kl. 12.00 – 12.45. Vi oppfordrer dere til å samles i god tid på forhånd og gjøre klar det tekniske mens dere varmer opp med å øve litt ekstra på noen av sangene som er på repertoaret.