Repertoar

Her er et forslag på fordeling dersom dere ønsker å dele opp sangene mellom de ulike skoletrinnene. Det finnes sikkert mange andre muligheter – det viktigste er at dere finner ut av hvordan dere ønsker å legge opp sangsamlingen og gjennomføringen av sangene på akkurat deres skole!

Her kan f.eks. 4. og 5. trinn synge første vers, og 6. og 7. trinn andre vers. Alle trinn kan synge med i refreng («Alle farger i livet…»)

Her kan f.eks. 2. og 3. trinn synge første vers, 4. og 5. trinn synge andre vers og 6. og 7. trinn tredje vers.  Alle kan synge med i refreng («Og du kan selvsagt sitt på…»).

Her kan f.eks. 4. og 5. trinn synge første vers og 6. og 7. trinn andre vers. Alle kan eventuelt synge med i refrengradene («For det æ´kji slik…»).

Her kan f.eks. 6. og 7. trinn synge versene, og 4. og 5. trinn kommer med på pre-refrenget. Alle trinn kan synge med i refrenget («Logg på – logg på livet…»), eventuelt også i «taggen» og i «brua».

Her kan f.eks. alle lære seg selve melodien til «refrenget» («Loi, loi, loi»-delen). Forslagsvis kan 3. - 5. trinn øve inn teksten til første vers og 6. - 7. trinn andre versets tekst. Alle kan synge med hver gang refrenget kommer («Loi, loi, loi»-delen).

Her kan f. eks. enten 4. og 5. trinn eller 6. og 7. trinn synge versene. Alle trinn kan eventuelt synge med i refrenget («Vi nådde langt…»).

Her kan f.eks. 6. og 7. trinn synge versene, og 4 og 5. trinn kommer med på pre-refrenget. Alle trinn kan synge med i refreng («Dig, digger at du tror på meg…») eventuelt også i «taggen» og i «brua».

Tinga æ like best

Her kan man f.eks. fordele versene mellom trinngruppene 1, 2, 3 og 4, 5 og 6, 7. trinn. Det er fem vers, så her kan man variere en god del. Alle kan gjerne bli med når man synger refrenget («Når en hund bit...»).