Sangene

Årets Skolenes sangdag-låt heter «Plass til flere» er en helt fantastisk fengende låt som vi tror at dere kommer til å like. Tekstforfatter for låten er Ragnhild Hjertaas Lia og melodien er komponert av Melinda Elisenberg Løver. Medvirkende artister på låta er intet mindre enn Melodi Grand Prix jr. vinnerne 2018 4everU featuring Linus Anderson.

Her er oversikten over sangene på Skolenes sangdag 2019:

Tekst: Erik Hillestad
Melodi: Karianne Jæger / Atle Hallstensen

(Skolenes sangdag-låta 2019)
Tekst: Ragnhild Hjertaas Lia
Melodi: Melinda Elisenberg Løver

Tingan æ like best
(My Favorite Things)
Norsk tekst: Ragnar Olsen
Melodi: Richard Rodgers

Tekst og melodi: Odd Nordstoga

Tekst: Marthe H. Wang og Thea E. Wang